Trooper

Home / Ouderraad / Trooper

Wat is Trooper?

Sinds kort kan je door online te shoppen via Trooper onze ouderraad steunen. Trooper is een online platform dat verenigingen wil helpen bij het verzamelen van financiële middelen. Dit doen ze door samen te werken met webshops.
Op onze Trooperpagina, krijg je een overzicht van alle deelnemende webshops. Als jij via deze pagina naar één van deze webshops surft, krijgen wij een commissie van gemiddeld 5 %.

Jij betaalt hier geen cent extra voor en je steunt er onze ouderraad mee!

Hieronder tonen we stap voor stap hoe dit in zijn werk gaat.

STAP 1: Surf naar www.trooper.be/ouderraadtokkerzeeltje

Op deze pagina kan je zien hoeveel centjes we al hebben verdiend! Daaronder zie je een overzicht van alle winkels die samenwerken met Trooper. Onder elke winkel zie je welk percentage er per aankoop naar onze ouderraad gaat.

STAP 2: Scrol naar beneden en klik op jouw favoriete webshop.

STAP 3: Shoppen maar!

Vanaf dat je op de website van jouw favoriete winkel bent, kan je gewoon winkelen zoals anders. Dankzij de cookies die tijdens jouw bezoek aan Trooper en de webshop verzameld worden, weet de website dat jij via Trooper komt. Het is dus wel belangrijk dat je je adblocker uitschakelt. Anders kan Trooper jou niet volgen en levert het niets op voor de ouderraad.

TIP: Trooperbot

Ben je bang dat je vergeet om via de Trooperpagina te gaan als je iets wil bestellen en surf jij via Google Chrome, Safari of Firefox? Dan kan je de Trooperbot installeren. Dit is een extensie die je waarschuwt als je een webshop bezoekt die samenwerkt met Trooper.

Hoe werkt deze Trooperbot?

1 Jij begint te shoppen. Telkens je op een Troopershop komt, zal hij verschijnen en zeggen: “bliep, bliep, Troopershop gevonden.”

2 Jij klikt om Trooper te activeren.

3. Als de Trooperbot geactiveerd is verschijnt er vanboven de melding: ’t is in orde

Als jij je e-mailadres achterlaat tijdens het winkelen, kunnen we zien welke supertroopers er al iets hebben opgebracht én krijg je van Trooper een e-mail met het bedrag dat dankzij jou naar de ouderraad van ’t Okkerzeeltje gaat.

Ken je nog mensen die af en toe online shoppen? Deel dan zeker onze trooperpagina (www.trooper.be/ouderraadtokkerzeeltje) met hen.

Let op!

Trooperbot voldoet niet aan de technische specificaties van Coolblue en Collect&Go. Hierdoor zal hij niet bliepen wanneer je rechtsteeks naar deze webshops surft. Geen paniek, ze steunen ons nog steeds met veel plezier via de Trooperwebsite.

Veel shopplezier!